Streetgolf algemene informatie

Sportief en fun

Het Master Streetgolf is een evenement voor ondernemers, bestuurders en particulieren in Haarlemmermeer. Er is gekozen voor een unieke locatie in Hoofddorp rond Ons Haarlemmermeers Cultuurgebouw. Er zijn in totaal 10 holes die elk op een bijzondere plek zijn gesitueerd. Bomen, trappen, stoepranden, water,… volop hindernissen die genomen gaan worden.

Streetgolf wordt gespeeld met een echte golfclub, een speciale tegel kunstgras met tee en een lichte speciaal aangepaste golfbal. Door deze speciale bal zijn ongelukken uitgesloten en wordt het spel een mooie uitdaging, zowel voor beginners als geoefende golfers.

U bent welkom vanaf 14:30 uur. De dag wordt afgesloten met een drankje en optioneel een gezellig diner tegen een speciale prijs in het nieuwe restaurant Proeflokaal De Polderboom op het Marktplein in Hoofddorp!

De opbrengst gaat naar de seniorendag.
Het doel is meer dan 150 senioren een fantastische dag te bezorgen in een bijzondere ambiance met eten en entertainment.

beker

Diegene die als een ‘volleerd’ streetgolfer zich het beste door de hindernissen heen weet te slaan zal bij de prijsuitreiking worden benoemd tot: ‘De streetgolfer van Haarlemmermeer’ Ongekende roem is zijn deel als ook de eerste keuze uit de door de sponsors rijk gevulde prijzentafel. Het event wordt georganiseerd door Rotaryclub Haarlemmermeerlanden.